Testi i mikrofonit

Klikoni butonin më poshtë për të kontrolluar mikrofonin tuaj në internet me testin tonë të mikrofonit:

Pasi të filloni testin, do t'ju kërkohet të zgjidhni mikrofonin që dëshironi të përdorni.

Nëse mikrofoni juaj dëgjohet, duhet të shihni diçka të tillë:

Kjo gjithashtu bën një regjistrim 3 sekonda që tregon 3 sekonda pas fillimit të provës, në mënyrë që të mund të dëgjoni se si tingëllon mikrofoni juaj

Nëse ju pëlqen MicrophoneTest.com, ju lutemi shpërndajeni atë

Dëshironi të testoni Webkamerën tuaj? Shikoni WebcamTest.io

Kjo faqe ueb nuk e dërgon audion tuaj askund për të bërë testin e mikrofonit, ajo përdor veglat e integruara të shfletuesit nga ana e klientit. Mund të shkëputeni nga interneti dhe ta përdorni akoma këtë mjet.

© 2024 MicrophoneTest.com e bere nga nadermx